O nama

Iskusni pravni stručnjak

Visokokvalitetne pravne usluge i saveti kako biste ostvarili svoje pravne ciljeve.

Više od 5 godina iskustva

This is a short description elaborating the service you have mentioned above.​

Diplome i sertifikati

Posedujemo veliki broj diploma i sertifikata iz naše oblasti rada.

Advokat Petar Kulić

Biografija

Advokat Petar Kulić, rođen 25. decembra 1987. godine, vodeći je pravni stručnjak u Rumi. Sa dubokim korenima u ovom živopisnom gradu, advokatska kancelarija Kulić samostalno posluje od 2021. godine, postavljajući standarde izuzetnih pravnih usluga. Nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini Osnovnog suda u Rumi, glavne pošte, gradske pijace i Velikog parka.

Ponosni smo na svoje temelje, koje sežu do profesionalnosti, savesnosti i odgovornosti prema klijentima. Naša posvećenost pravdi i pravnom pristupu ogleda se u dugogodišnjem iskustvu i uspešnom radu. Postali smo sinonim za kvalitetnu pravnu pomoć kako za fizička lica, preduzetnike tako i za velike kompanije.

Ističemo se i po svojoj aktivnoj saradnji sa mnogim javnim ustanovama, domaćim i stranim preduzećima, kao i drugim advokatskim kancelarijama u zemlji i inostranstvu. Posedujemo veliku mrežu kontakata i resursa što omogućava našim klijentima najbolju pravnu zaštitu i rešenja za različite pravne potrebe.

Bez obzira na vrstu pravnog problema, Advokatska kancelarija Kulić je pravi izbor za sve one koji traže visokokvalitetnu pravnu podršku u Rumi kao i u Republici Srbiji.

advokat petar kulić ruma

Committed To Helping Our Clients Succeed

History & Expertise

Law School

Certificate

Bar Admissions

Pozovite nas
ili

ZAKAŽITE BESPLATAN SASTANAK

Scroll to Top